Zorgbedden

Ouder worden is niet altijd makkelijk. In en uit bed stappen kan een probleem worden. Een seniorenbed welke in hoogte verstelbaar is, kan dit vergemakkelijken. Ook sta-op hulp of een bedpapagaai kunnen een goede oplossing zijn. Deze handige extra’s zijn bij te bestellen tegen een meerprijs.

De meeste seniorenbedden beschikken over een trendelenburg functie. De trendelenburg functie zorgt voor een betere bloed doorstroming richting de hersenen en het hart. Door de anti-trendelenburg functie ontstaat er een betere doorbloeding naar de onderste ledematen. Bij maagzuur klachten kan de anti-trendelenburg functie worden toegepast. Hierdoor komt het maagzuur niet makkelijk terug in de slokdarm terecht. Bij kortademigheid kan de trendelenburg functie worden gebruikt. In deze positie wordt de bloedtoevoer naar de vitale delen zoals de longen gestimuleerd.

Zorgbed kopen

Ben je op zoek naar een 1-persoons of 2-persoons zorgbed? De Laat Slaapexpert heeft een ruim assortiment aan moderne zorgbedden. De zorgbedden van De Laat Slaapexpert beschikken over oneindig veel mogelijkheden, voor ieder wat wils! Laat je informeren en adviseren door de slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert. De monteurs van De Laat Slaapexpert komen je zorgbed kosteloos bij je thuis monteren.

De sfeervolle ELBA Royal is een hoogwaardig gestoffeerd ledikant met veel verstelmogelijkheden en extra opties. Dit gestoffeerde ledikant wordt standaard geleverd met een hoofdbord en voetbord. De ELBA Royal is door het plaatsen van deelbare hekken aan weerszijden en een bedpapagaai met triangelgreep eenvoudig te gebruiken als een volwaardig zorgbed. Dit zorgbed is geschikt voor thuis, maar ook erg geschikt in verpleeghuizen en voldoet aan de richtlijnen van IEC 60601-2-52.

Bekijk onze zorgbedden

/// PRODUCTS

Zoek naar producten