Retourneren

Retourtermijn

Bij een online geplaatste bestelling bij De Laat Slaapexepert krijg je 14 dagen bedenktijd. De bedenktijd van 14 dagen gaat in op het moment dat je de bestelling ontvangt. Hier lees je alles over een retourzending.

Retourvoorwaarden

Ben je niet tevreden over je online aankoop? Dan kun je het product onder bepaalde voorwaarden retourneren:

 • Je laat ons tijdig (binnen de termijn van 14 dagen) weten dat je de koop op afstand ontbindt, door contact op te nemen met ons.
 • Het product is onbeschadigd en zit in de originele verpakking.
 • Het product is ongebruikt en niet beslapen.
 • Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor jou besteld en geproduceerd is, kunnen wij het niet retour nemen.
 • Het gaat niet om een product uit de sale. Sale items kunnen wij niet retour nemen.

 

Wij stellen deze voorwaarden, omdat onze producten duidelijk persoonlijk van aard zijn en vanuit hygiëne overwegingen niet teruggezonden kunnen worden als ze beschadigd of gebruikt zijn.

Wil je een niet te retourneren product online bij ons bestellen en twijfel je nog? Dan raden wij je aan het product bij ons vooraf in de winkel te proberen. Uiteraard kun je ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken voor vragen betreft maatvoering etc.

Retourneringskosten

De gerekende kosten voor het retour sturen van je online aankoop worden niet door ons vergoedt. De retourneringskosten verschillen per land en per postbedrijf. Je mag zelf bepalen met welk postbedrijf je de aankoop retour stuurt, zo lang het maar bij ons retour komt. Het is ook mogelijk je retourzending af te geven in de winkel.

Retourprocedure

Is je online bestelling bezorgd door De Laat Slaapexpert?
Wij halen het product zo spoedig mogelijk bij je op. Dit werkt als volgt:

 1. Bel naar 013 504 2823 (Diessen) of 0497 382 433 (Bladel) of mail naar info@delaatslaapexpert.nl. Zorg dat je je ordernummer bij de hand hebt of vermeldt in de mail.
  Indien je belt wordt de retourprocedure samen met jou doorlopen. Mail je liever, dan reageer wij hier zo spoedig mogelijk op.
 2. Op het afgesproken moment halen wij het product bij je op.
 3. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen, storten wij het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug. Eventuele retourkosten worden verrekend met dit bedrag.

Is je online bestelling bezorgd door een postbedrijf?
Dan kun je het zelf terugsturen. Dit werkt als volgt:

 1. Controleer het retourformulier en vul de gevraagde gegevens in.
 2. Stop het formulier samen met het artikel in de originele verpakking die je ontving bij de levering.
 3. Laat je bestelling frankeren door een postbedrijf naar keuze. De hiervoor gerekende kosten worden niet door ons vergoedt.
 4. Bewaar het bewijs van inname goed. Via Track & Trace kun je het pakket volgen. Houdt er rekening mee dat de verantwoording voor het retour zenden….
 5. Zodra wij je geretourneerde product ontvangen hebben, storten wij het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug.

 

Retouradres
De Laat Slaapexpert
Sniederslaan 41
5531 EH Bladel

Je online aankoop terug brengen in één van onze filialen

Kom je hier uit de buurt of ben je toevallig binnenkort in de buurt van één van onze filialen? Dan is het is ook mogelijk je retourzending af te geven in één van onze filialen. Hierdoor kost het je geen verzendkosten.

Zoek naar producten