Openingstijden

Voor een uitgebreid advies kun je 5 dagen per week terecht bij de slaapdeskundigen van De Laat Slaapexpert. Ons team aan slaapdeskundigen adviseert je graag om, aan de hand van jouw wensen en behoeften, een optimaal slaapsysteem te vinden. De Laat Slaapexpert heeft de grootste collectie hoeslakens, bedovertrekken en moltonhoezen van de hele regio. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en hoofdkussens. Kom langs bij een van onze vestigingen en laat je adviseren door het deskundig team van De Laat Slaapexpert.

De Laat Diessen
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 16:00 uur
Zondag: gesloten *

De Laat Bladel
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09:30 – 16:00 uur
Zondag: gesloten *

Vooralsnog blijven onze winkels geopend volgens de normale openingstijden. Alleen onze koopavond komt volledig te vervallen.

Koopzondagen

Onze twee beddenspeciaalzaken zijn regelmatig geopend op zondagen. Wil je weten welke zondagen onze slaapdeskundigen voor je klaar staan? Hieronder vindt je het overzicht aan koopzondagen bij De Laat Slaapexpert in Diessen en Bladel.

De Laat Diessen

Geen koopzondagen bekend

De Laat Bladel

Zondag 25 oktober 13.00 – 17.00 u

Aangepaste openingstijden

Onze beddenspeciaalzaken kunnen tijdens feestdagen andere openingstijden hebben. Wil je weten tijdens welke feestdagen onze slaapdeskundigen voor je klaar staan? Hieronder vindt je het overzicht met aangepaste openingstijden bij De Laat Slaapexpert in Diessen en Bladel.

De Laat Diessen

Geen aangepaste openingstijden bekend

De Laat Bladel

Geen aangepaste openingstijden bekend

© Copyright - Strooploos