Hooglaag bedden

Heb jij of jouw partner zorg nodig aan bed? Dan maakt een zorg gecertificeerde* hooglaag bed, ook wel een verpleegbed genoemd, dat een stuk makkelijker. Dit zijn bedden die o.a. het in- en uitstappen gemakkelijker maken. Een senioren bed hoog laag bied je een leven lang alle voorzieningen en is in hoogte verstelbaar. Degene die je helpt hoeft niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen. Een hooglaag bed wordt vaak gebruikt door mensen met gezondheidsproblemen of senioren die lager thuis blijven wonen. De Laat Slaapexpert biedt hooglaag bedden die voldoen aan alle eisen op gebied van comfort en ergonomie. Had je graag een hooglaag bed met bedpapagaai, zijhekken, onderbedverlichting of sta-op hulp? De mogelijkheden van een zorg gecertificeerde* hooglaag bed bij De Laat Slaapexpert zijn oneindig.

Hooglaag bed

Wensen jij en jouw partner naast elkaar te blijven slapen ondanks dat een van beide zorg nodig heeft? Dit is eenvoudig te realiseren door een 2 persoons hoog laag bed. Een 2 persoons hoog laag bed is deelbaar en verrijdbaar. Op deze manier zijn de twee delen gemakkelijk uit elkaar te rijden. Mocht een van beide nog geen zorg nodig hebben dan kun je ervoor kiezen om een deel zonder hoog laag te bestellen.

Hoog laag boxspring

Heeft een hoog laag boxpring je voorkeur? De Laat Slaapexpert heeft zowel hoog laag boxsprings als hoog laag ledikanten. Een hoog laag boxspring kan naar keuze gestoffeerd worden. Er is keuze uit diverse stoffen en kleuren. Een hoog laag boxspring is naar wens samen te stellen zodat deze perfect past in je slaapkamer. Daarnaast hoef je in stijl helemaal niet op achteruit te gaan met een hoog laag boxspring! De hoog laag boxspring kan zelfs met zijhekken geleverd worden. Laat je hiervoor informeren en adviseren bij de slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert.

Hooglaag bed kopen

De Laat Slaapexpert heeft een ruim assortiment aan zorg gecertificeerde* hooglaag bedden. Deze hooglaag bedden voldoen aan alle eisen volgens de IEC60601-2-52 norm. Ben je op zoek naar een hooglaag bed? Laat je dan eens informeren en adviseren door één van de slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert! Samen komen we tot de beste slaapoplossing voor jou! De levering en montage van je hooglaag bed is gratis! Na aanschaf komen de monteurs het gloednieuwe hooglaag bed instaleren in jouw slaapkamer.

Wens je er bijpassend bedtextiel bij te ontvangen? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, hoofdkussens etc. Geef het aan bij onze verkoopspecialisten en dan wordt dit bij levering van het hoog laag bed mee geleverd.

Bekijk onze hooglaag bedden

/// PRODUCTS

Zoek naar producten