Over ons

De Laat Slaapexpert: van eenmanszaak tot familiebedrijf

Het ontstaan van De Laat Slaapexpert ligt inmiddels ruim 35 jaar in het verleden. Eigenaar Ton de Laat groeide op in de interieurzaak van zijn ouders. Na een aantal jaar als filiaalmanager van een schoenen-, kleding- en vrije tijdswinkel te hebben gewerkt, vond hij het tijd voor een nieuwe stap. Op de diverse meubelbeurzen die hij bezocht, ontstond het idee om in te spelen op de toenemende vraag naar kwaliteitsbedden. Zijn eerste vestiging opende hij in november ’88 in Diessen en daarmee werd De Laat Slaapexpert een feit. Toen het pand van zijn buurman tien jaar later te koop stond, twijfelde Ton geen moment. Hij kocht de ruimte om uit te breiden en verbouwde zijn winkel. Precies twintig jaar later opende hij een tweede vestiging in Bladel. Vandaag de dag zijn de beddengoed speciaalzaken uitgegroeid tot een heus familiebedrijf.

Familiebedrijf

Vandaag de dag is de De Laat Slaapexpert uitgegroeid van eenmanszaak tot heus familiebedrijf. Zowel Ton als dochter Sanne zijn dagelijks in de winkels te vinden om jou van het beste advies te voorzien. En zoon Bas is naast zijn werkzaamheden in de winkels verantwoordelijk voor de aansturing van de buitendienst en komt bij u langs voor service aan huis.

Het gemak van alles onder één dak

Kom bij ons langs voor jouw compleet ingerichte slaapkamer. Naast de ruime keuze in slaapsystemen van verschillende merken bieden wij een groot assortiment aan in kwaliteitstextiel. Zo hebben wij de grootste collectie hoeslakens, bedovertrekken en moltonhoezen van de hele regio. Bovendien kan je bij ons terecht voor kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en hoofdkussens. De service en deskundigheid van De Laat Slaapexpert reikt tot aan jouw slaapkamer. Bestellingen worden gratis aan huis geleverd en gemonteerd door ons vakkundige bezorgteam.

Een goed bed, is het halve werk

Dagelijks slapen we gemiddeld iets meer dan zeven uur. Daar zijn de uurtjes Netflixen en het lezen van een boek nog niet eens bij opgeteld. Dat we ons bed dus veel gebruiken is duidelijk. Het is daarom niet geheel onbelangrijk om naast een mooi bed ook een kwalitatief goed bed te hebben, passend bij jou slaapstijl en -houding. We besteden er immers een derde van onze tijd in. Ons team aan slaapdeskundigen adviseert je graag om, aan de hand van jouw wensen en behoeften, een optimaal slaapsysteem te vinden.

Lekker slapen doen we allemaal op onze eigen manier

Daar waar de één op z’n buik slaapt, slaapt de ander op z’n rug en weer een ander op z’n zij. Allen hebben we een favoriete slaaphouding. Met ons ruime assortiment, aan diverse slaapsystemen zoals boxsprings, matrassen en bedbodems, bieden we voor ieder wat wils. Door onze jarenlange ervaring zien we aan jouw slaapstijl en -houding welk bed voor jou geschikt is. In onze vestigingen in Diessen en Bladel adviseren we jou dan ook graag.

Zoek naar producten