Texeler

Het Texelse merk Texeler heeft jarenlang ervaring in het creëren van de beste dekbedden, onderdekens en kussens gemaakt van scheerwol van hun eigen schapen. De dekbedden gemaakt van schapenwol zijn de trots van het merk. De collectie bestaat uit wollen dekbedden en kussens gevuld met 100% eersteklas schapen- of lamswol.

Texeler weet als de beste de unieke kenmerken van schapenwol te benutten. Dekbedden die zijn gemaakt van schapenwol zijn populair vanwege hun comfort en warmte. Schapenwol is een natuurlijk materiaal dat uitstekende isolatie biedt en vochtregulerende eigenschappen heeft. Dit betekent dat de dekbedden warm zijn in de winter en koel blijven in de zomer, waardoor ze het hele jaar door comfortabel kunnen worden gebruikt.

Schapenwollen dekbedden

Er zijn verschillende soorten schapenwollen dekbedden beschikbaar, waaronder enkelvoudige en 4-seizoenen dekbedden. Enkelvoudige dekbedden zijn geschikt voor gebruik in de zomer, terwijl 4-seizoenen dekbedden bestaan uit een licht dekbed voor de zomer en een dikker dekbed voor de winter, die aan elkaar kunnen worden bevestigd voor extra warmte tijdens de koudste maanden.

Bekijk ons Texeler aanbod

Zoek naar producten