Silvana Support

Voorheen werd het slaapcomfort hoofdzakelijk bepaald door het matras en de bedbodem. Naar het hoofdkussen werd vaak niet gekeken. Dit terwijl een goed hoofdkussen een derde van je slaapcomfort bepaald. In 1983 begon Silvana met het produceren van hoofdkussen. Op basis van een wetenschappelijk onderzoek werd het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support hoofdkussen heeft een ingebouwde neksteun. De ingebouwde neksteun is gemaakt van Vita Talalay® latex. Dit is een hoogwaardig soort latex dat beter ventileert en soepeler is dan gewoon latex. De Silvana Support kussens zijn er in 6 verschillende hardheden. De verschillende hardheden worden aangegeven met een eigen kleur en naam. Zo is de Silvana Support Grenat (rood) het zachtste kussen en de Silvana Support Laminar (groen) het stevigste kussen.

 

Silvana kussens

De hoofdkussen van Silvana worden in Nederland geproduceerd door vakmensen met gevoel voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Silvana kussens worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Het hele productieproces van Silvana voldoet daarnaast aan de strengste Europese normen. Bij de vervaardiging van de Silvana kussens worden er geen chemische middelen toegepast.

Silvana Comfort

Naast het Silvana Support hebben we bij De Laat Slaapexpert ook het Silvana Comfort hoofdkussen. De Silvana Comfort heeft in tegenstelling tot de Silvana Support geen latex nekondersteuning. De Silvana Comfort is gevuld met zeer zachte synthetische vezelbolletjes, genaamd Comforel® Soft. De drie vakken zorgen ervoor dat de vulling wordt verdeeld. Het middenvak is minder gevuld zodat het hoofd in de juiste positie blijft in elke slaaphouding. Het kussen is navulbaar door de rits aan de bovenzijde van het hoofdkussen.

Silvana kussen uitproberen

De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk en hangt af van verschillende factoren. Slaap je op je zij, rug of buik? Wat is je postuur? Hoe lang ben je? Is je matras stevig of soepel? Heb je last van nek en/of rugklachten? Daarnaast moet je ook af gaan op wat voor jou prettig aanvoelt. Daarom kun je bij De Laat Slaapexpert vrijblijvend een Silvana kussen lenen om thuis uit te proberen. Door een hoofdkussen uit te proberen in je eigen bed kom je er het beste achter of deze geschikt is voor jou. Bevalt het proefkussen niet? Dan mag je het kussen omruilen voor een ander proefkussen, zo lang tot je een hoofdkussen vind dat geschikt voor je is.

Silvana kussen kopen

In beide filialen van De Laat Slaapexpert hebben we een ruim assortiment aan Silvana kussens. Daarnaast bieden de slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert uitstekende en persoonlijke service. De Laat Slaapexpert geeft vrijblijvend slaapadvies en luistert naar jouw slaapwensen!

Bekijk onze Silvana kussens

/// PRODUCTS

Zoek naar producten