Silvana kussens

Het Nederlandse merk Silvana staat bekend om zijn breed aanbod aan hoofdkussens van verschillende stevigheidsgraden. Iedere stevigheidsgraad heeft zijn eigen kleur. Zo heeft het zachtste kussen de kleur ‘rood’ en het stevigste kussen de kleur ‘groen’. De meest populaire modellen zijn de Silvana Support en Silvana Comfort hoofdkussens. Het Silvana Support kussen heeft een latex nekondersteuning en het Silvana Comfort heeft een speciale inkeping voor de nek.

Silvana hoofdkussen

De hoes van het kussen, ook wel tijk genoemd, is gemaakt van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor zijn de kussens geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie en huisstofmijtwerend. Tevens maakt die behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. Je kunt bijna alle Silvana kussens wassen, behalve de Silvana Support Cristal en Silvana Support Laminar. We adviseren je dit alleen te doen indien noodzakelijk. Verwijder bij een Silvana Support kussen de nekondersteuning. De latex nekondersteuning is hier namelijk niet tegen bestand.

Silvana kussen nekklachten

Heb je last van nekklachten? Een Silvana Support kussens laat je ontspannen slapen en voorkomt nekklachten. Het Silvana Support hoofdkussen is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De speciaal gevormde neksteun bied je hoofd en nek ondersteuning en comfort. Daarnaast zijn de kussens van Silvana navulbaar door de rits aan de bovenzijde. Voelt je hoofdkussen te hard of te zacht? Dan kun je het hoofdkussen naar wens doseren.

Daarnaast kun je bij De Laat Slaapexpert een Silvana kussen lenen en thuis uitproberen. Deze service is geheel vrijblijvend. Bij De Laat Slaapexpert kun je onbeperkt proefkussens testen, waaronder de Silvana hoofdkussens. Zolang tot dat je het hoofdkussen hebt gevonden dat bij jouw slaapwensen past!

Bij De Laat Slaapexpert bieden wij een breed assortiment aan Tempur matrassen aan, van stevig tot zacht.

Silvana kussens verkooppunten

De Laat Slaapexpert is officieel dealer van Silvana. In beide filialen van De Laat Slaapexpert verkopen wij Silvana kussens. Daarnaast vind je in de webshop van De Laat Slaapexpert het gehele assortiment Silvana kussens. Een Silvana hoofdkussen is makkelijk online te bestellen. Weet je niet welk Silvana kussen geschikt is voor jou? Kom dan gerust langs in één van de beddenspeciaalzaken van De Laat Slaapexpert. Het is natuurlijk ook mogelijk te bellen met de slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert voor deskundig en persoonlijk slaapadvies.

Bekijk onze Silvana kussens

/// PRODUCTS

Zoek naar producten