Puur boxsprings

Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn en onze gezondheid. En niets is zo belangrijk voor een goede nachtrust als een comfortabel bed. Het is dus geen verrassing dat er veel aandacht wordt besteed aan het ontwerpen van bedden die ons de perfecte slaapervaring bieden bij Puur. Voor iedereen betekent een goede nachtrust namelijk iets anders. De boxsprings van Puur zijn geheel zelf samen te stellen door hun unieke modulaire systeem. Bepaal zelf hoe jouw boxspring eruit komt te zien en welk comfort level het beste bij jou past.

Hoge kwaliteit

Puur staat voor hoge kwaliteit boxsprings die met veel liefde en zorg gefabriceerd worden in Nederland. Ze onderscheiden zich van hun concurrenten door hun modulaire systeem met maatwerkmogelijkheden. Maar niet alleen het modulaire systeem maakt de boxsprings uniek, ook zijn ze handgemaakt van eigen bodem en verkrijgbaar in alle gewenste kleuren en maten. Er kan geheel rekening worden gehouden met jouw voorkeuren. De boxsprings zijn voorzien van een 7 zone pocketveer, die zorgt voor een uiterst stabiele basis. Het pocketveermatras, in combinatie met een topper naar keuze zorgt voor een perfect afgestemd geheel voor de beste nachtrust.

De toppers zijn te verkrijgen in de volgende kwaliteiten: Hr Soft & Medium, Pulse (Natuur) Latex, Pearl Gel en Flo Foam. Alle boxsprings en matrassen zijn ook in Premium versie verkrijgbaar.

Zoek naar producten