hoog laag bedden

Hoog laag bedden voor iedereen

Zorgeloos dromen

Ouder worden is niet altijd makkelijk en brengt een heleboel uitdagingen met zich mee. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het dagelijks leven een stuk aangenamer kunnen maken, een van die hulpmiddelen is een hooglaag bed.

Een hooglaag bed, ook wel bekend als een zorgbed, kan in verschillende situaties een uitkomst zijn, bijvoorbeeld als je moeite hebt met in- en uit bed stappen, het opmaken van het bed of het schoonmaken van de slaapkamer. Een hooglaag bed is een elektrisch verstelbaar bed dat in hoogte aan te passen is, waardoor aan al uw behoeftes kan worden voldaan.

 

Niet alleen voor ouderen

Een hooglaag bed biedt zeker niet alleen voor ouderen een uitkomst, ook voor mensen met een handicap, chronisch zieken of mensen herstellende van een operatie kan een zorgbed veel voordelen bieden.  Bovendien zijn hooglaag bedden ontworpen om de fysieke belasting voor zorgverleners te minimaliseren. Met een simpele druk op de knop verstel je het bed tot een ideale hoogte, dit vermindert de noodzaak om te bukken of te tillen en maakt zorgverlenen een stuk comfortabeler.

 

Tweepersoons hooglaag bed

Wensen jij en jouw partner naast elkaar te blijven slapen ondanks dat een van beide zorg nodig heeft? Dit is eenvoudig te realiseren door een tweepersoons hooglaag bed. Een tweepersoons hooglaag bed is deelbaar en verrijdbaar, op deze manier zijn de twee delen eenvoudig uit elkaar te rijden en wordt het opmaken van het bed en stofzuigen een stuk gemakkelijker. Mocht een van beide nog geen zorg nodig hebben dan kun je ervoor kiezen om een kant van het bed zonder hoog laag te bestellen.

 

Hooglaag bed kopen

Spreekt een zorgbed jou aan? De Laat Slaapexpert biedt een uitgebreid assortiment hooglaag ledikanten en Boxsprings die volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast, op stijl hoef je er dus in ieder geval niet op achteruit te gaan! Voor alle informatie en adviezen kan je langskomen in de winkel, onze slaapexperts helpen je graag om de beste slaapoplossing voor jou te vinden!

Deel

Lees ook:

Zoek naar producten