Caresse

Wat is er beter dan neer te ploffen in een comfortabel bed na een dag vol inspanning? Het kopen van een nieuw bed is niet zomaar iets, en dat snappen wij. Een Caresse boxspring, van Nederlandse bodem, is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een fijn en luxe bed. Bij Caresse wordt tot in de laatste details aandacht besteedt aan de producten door middel van jarenlange ervaring en verschillende onderzoeken. Er wordt gewerkt met enkel de beste materialen, voor de beste nachtrust. De bedden zijn erg populair, en dat is niet zomaar. Ze voelen comfortabel en hebben een ruime keuze aan verschillende boxsprings en toppers, waardoor je altijd iets kan vinden wat precies bij jou past tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Caresse boxsprings

De boxsprings van Caresse bieden jou een perfecte nachtrust. De boxsprings zijn zowel vlak als elektrisch te verkrijgen. Kies het bed wat het beste bij jou past: met trendy hoofdbord, in een neutrale of juist rijkelijke kleur, en keuze uit verschillende stoffen en poten. De boxsprings van Caresse worden samengesteld met enkel kwaliteitsmaterialen.

De Caresse boxsprings werken met een uniek pull-back systeem (terugloopsysteem). Dit systeem zorgt ervoor dat uw lichaam continu in de meest comfortabele positie blijft tijdens het verstellen van het bed. Het hoofdeind blijft te allen tijde op dezelfde positie, zodat jij en je partner nog steeds op dezelfde hoogte liggen.

Het matras van een Caresse boxspring is in twee stramheden te verkrijgen: standaard en extra. De keuze tussen deze twee stramheden is onder andere afhankelijk van de slaaphouding en het lichaamsgewicht.

Caresse toppers

Mocht je je Caresse boxspring nog comfortabeler willen, dan is een Caresse topper (topmatras) een uitstekende upgrade.

Caresse heeft een breed assortiment aan toppers van hoge kwaliteit. De toppers zijn handgemaakt met uitsluitend de beste, natuurlijke materialen. Materiaal van de Caresse toppers kan per topper verschillen, zo bestaan er toppers van koudschuim, latex, traagschuim en gelfoam. Elke topper heeft zo zijn eigen voordelen, zodat hij aan al jouw slaapwensen kan voldoen.

Zoek naar producten