Beddenspecialist

Dé beddenspecialist van De Kempen

Een prettige nachtrust is erg belangrijk. Misschien wel hét belangrijkste om je dag goed te kunnen beginnen. Hoe is jouw nachtrust? Ervaar je problemen tijdens het slapen? De kans is zeer aanwezig dat dit te verhelpen is door een aanpassing te doen aan je slaapsysteem. Je klachten kunnen met verschillende aspecten te maken hebben. Door dit samen met de beddenspecialist in kaart te brengen kun je eventuele klachten verhelpen. De slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert weten hoe ze dit kunnen oplossen. Kom voor gratis en vrijblijvend slaapadvies langs bij dé beddenspecialist van De Kempen!

Uitsluitend topmerken bij dé beddenspecialist

De Laat Slaapexpert werkt uitsluitend samen met topmerken uit de slaapwereld. Merken met jarenlange ervaring op het gebied van slaapsystemen. Bij De Laat Slaapexpert kun je terecht voor merken zoals: Auping, Tempur, Caresse, Puur, Mline, Silvana etc. Zo heeft ieder merk zijn specialiteit. Tempur staat bijvoorbeeld bekend om zijn druk verlagende matrassen, welke door NASA zijn ontwikkeld om de binnenkant van raketten te bekleden. Dit bleek naderhand hét ideale druk verlagende materiaal voor matrassen en kussens om rugklachten te voorkomen. Ben je opzoek naar een boxspring, welke geheel naar eigen wens kan samen stellen? De boxsprings van Puur hebben meer dan 1000 mogelijkheden voor één prijs. Je hebt keuze uit diverse stoffen, kleuren, poten, hoofdborden en toppers. Daarnaast worden de boxsprings van Puur met veel liefde en zorg gefabriceerd in Nederland.

Al meer dan 30 jaar dé beddenspecialist

Door de jarenlange ervaring ziet de beddenspecialist aan jouw slaapstijl en -houding welk slaapsysteem voor jou geschikt is. Kom langs bij dé beddenspecialist voor persoonlijk en geheel vrijblijvend slaapadvies. De beddenspecialisten van De Laat Slaapexpert analyseren je wensen en komen met passend advies. De Laat Slaapexpert heeft één vestiging in Bladel en één in Diessen. Het filiaal in Bladel heeft ruim 570m² aan bedden, boxsprings ledikanten, matrassen, zorgbedden, toppers, hoofdkussens en bedtextiel. De beddenwinkel in Diessen heeft naast 600m² showroom, een Aupingstore met 150m² aan Auping bedden, Auping ledikanten en Auping matrassen. Het ruime assortiment van De Laat Slaapexpert biedt oneindig veel mogelijkheden en voor ieder wat wils!

Zoek naar producten