Beddenspeciaalzaak

Dé beddenspeciaalzaak van de regio

De Laat Slaapexpert is dé beddenspeciaalzaak van regio De Kempen. De Laat Slaapexpert heeft twee beddenspeciaalzaken gevestigd in Diessen en Bladel. Bij De Laat Slaapexpert kun je terecht voor jouw compleet ingerichte slaapkamer. Naast de ruime keuze in boxsprings, ledikanten en matrassen van verschillende merken bieden zij ook een breed scala aan bedtextiel van hoge kwaliteit. Ook kun je bij De Laat Slaapexpert terecht voor hoofdkussens met nekondersteuning. Door het brede assortiment aan hoofdkussens is er voor ieder slaaphouding een geschikt hoofdkussen. Wens je een hoofdkussen thuis uit te testen, in je eigen bed? Geen probleem! Hiervoor hebben wij testkussens in het leven geroepen.

De Laat Slaapexpert: van eenmanszaak tot familiebedrijf

Een familiebedrijf met inmiddels 30 jaar ervaring in de beddenbranche. Ton de Laat, eigenaar van De Laat Slaapexpert, groeide op in de interieurzaak van zijn ouders. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij een schoenen-, kleding- en vrije tijdswinkel, als filiaalmanager, was het Ton klaar voor een nieuw avontuur. Ton bezocht diverse meubelbeurzen, waar hij het idee kreeg in te gaan spelen op de toenemende vraag naar kwaliteitsbedden. In november 1988 opende Ton zijn eerste vestiging in Diessen. Tien jaar later kwam het pand naast de winkel te koop. Zonder enige twijfel kocht Ton het pand van zijn buurman en breiden hij zijn winkel uit. Zijn tweede vestiging opende hij precies 10 jaar later in Bladel.

Familiebedrijf

Vandaag de dag is De Laat Slaapexpert uitgegroeid tot een heus familiebedrijf. Zowel Ton, als de dochter Sanne zijn dagelijks te vinden in de winkels om jou te voorzien van persoonlijk slaapadvies. Simone, de vrouw van Ton is vooral achter de schermen werkzaam. Het bezorgteam wordt geleid door zoon Bas.

Beddenspeciaalzaak Bladel

De showroom in Bladel heeft 570m² aan boxsprings, ledikanten, seniorenbedden, waterbedden, kledingkasten, matrassen, bedbodems, toppers en bedtextiel. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit topmerken, zoals: Tempur, Silvana, Boxspring Design en Softline. De vestiging in Bladel ligt gelegen in het centrum van Bladel en is gemakkelijk te bereiken.

Beddenspeciaalzaak Diessen

Het filiaal in Diessen heeft naast een showroom van ruim 600m², een Aupingstore van 150m² aan Auping bedden, Auping boxsprings en Auping matrassen. Naast Auping bieden zij populaire merken als Mline, Caresse, Poseidon en Serta.

Zoek naar producten