Tempur

Tempur is een materiaal wat ontwikkeld is door de NASA om de astronauten te beschermen tijdens de lancering en de vlucht. Tempur materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is Tempur materiaal. Tempur materiaal is visco elastisch, wat betekend dat het vertragend en stabiel werkt. Het schuim reageert op de lichaamswarmte, -gewicht en -vorm waardoor het zich gemakkelijk kan aanpassen aan de vormen en contouren van het lichaam. De drukverlaging geeft het lichaam het beste comfort en ondersteuning, waardoor je een rustige nachtrust beleeft doordat je minder draait en keert in bed, maar ook de bewegingen van je partner worden geabsorbeerd. Het materiaal is erg complex maar het helpt je beter, langer en dieper te laten slapen.

Tempur kussens

Voor elke slaaphouding is er een geschikt hoofdkussen van Tempur. Alle hoofdkussens van Tempur worden gemaakt van traagschuim. Dit traagschuim wordt zachter wanneer het onder invloed is van warmte en gewicht, waardoor het kussen zich perfect naar je lichaam vormt. Orthopedische klachten worden zo verminderd of zelfs voorkomen. Ons assortiment Tempur kussens geeft jou de keuze tussen verschillende vormen die geschikt zijn voor verschillende slaaphoudingen. Ben je een buikslaper, rugslaper of zijslaper? Tempur heeft voor ieder een passend hoofdkussen.

Bekijk onze Tempur kussens

Tempur matrassen

Tempur matrassen zijn gemaakt van authentiek materiaal en memory foam, waardoor ze uitstekende ondersteuning en comfort bieden voor een goede nachtrust. Het Tempur materiaal past zich aan aan de contouren van je lichaam, waardoor je de juiste ondersteuning krijgt voor je rug, nek en schouders. Dit zorgt ervoor dat je ‘s ochtends fris en uitgerust wakker wordt, zonder pijn en stijfheid.

Bij De Laat Slaapexpert bieden wij een breed assortiment aan Tempur matrassen aan, van stevig tot zacht.

Zoek naar producten