Garantie

Garantievoorwaarden

Het geleverde product moet die eigenschappen bezitten die de afnemer op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten (conformiteit). Wordt aan deze verwachting niet voldaan, dan heb je recht op reparatie, vervanging, ontbinding en/of prijsvermindering. Materialen als hout en stof kunnen door verschillen in temperatuur en door het licht beïnvloed worden. De Laat Slaapexpert kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen die ontstaan door deze producteigenschappen.

Op showroommodellen geeft De Laat Slaapexpert geen garantie. Voor de exacte garantie van het product dat je hebt aangeschaft kun je een van onze medewerkers raadplegen. Je bon is tevens je garantiebewijs, bewaar deze goed.

De Laat Slaapexpert is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op jouw aankoop. CBW-erkende winkels bieden de consument meer zekerheid dan andere woonwinkels. Ze hanteren namelijk een erkenningsregeling met drie garanties, namelijk:

  • 2 jaar garantie op je aankoop (productgarantie)
  • Aanbetalingsgarantie *Je aanbetaling is gegarandeerd*
  • Onafhankelijk instantie voor een passende oplossing zorgt bij geschillen
 

De volledige CBW garantievoorwaarden kun je hier vinden.

Omruilgarantie matras

Merk je dat je na de levering niet zo lekker slaapt, dan bieden een aantal merken een omruilgarantie. Vraag bij onze medewerkers of dit ook geld voor jouw product. Let op; je dient jouw matras minimaal 30 dagen uitgeprobeerd te hebben. Jouw lichaam heeft 30 dagen nodig om te wennen aan de nieuwe producten. Omruilgarantie betekent dat er binnen de gestelde termijn, eenmalig een ruiling van het gekozen matras kan plaatsvinden binnen het assortiment van de gekozen leverancier. Omruilgarantie is niet van toepassing op toppers, showroommodellen en artikelen die beschadigd, bevuild en/of stuk zijn. Na 90 dagen is het niet meer mogelijk om jouw matras te ruilen. Per omruiling wordt 50 euro in rekening gebracht per ligplek (1-persoons). Indien het nieuwe artikel een hogere waarde heeft, dient je het prijsverschil bij te betalen. 

Bel naar 013 504 2823 (Diessen) of 0497 382 433 (Bladel) of mail naar info@delaatslaapexpert.nl als je vragen hebt betreft de omruilgarantie van je matras.

Let op, de omruilgarantie geldt alleen voor matrassen! Mocht je op zoek zijn naar een nieuw hoofdkussen, maar ben je bang de verkeerde keuze te maken. Hiervoor hebben wij proefkussens in het leven geroepen.

Onderhoud bed

Een aantal matrassen en toppers hebben een afneembare hoes. Op het label aan de binnenzijde staan de reinigingsinstructies. Let op! Ons advies is om de afneembare hoezen niet te wassen. Dit is op eigen risico! Ook een stomerij biedt geen garantie op het ongeschonden terugbrengen van de hoes.

Voor de levensduur van jouw matras en/of topper adviseren we deze ieder kwartaal te keren en te draaien indien mogelijk.

Vouw het matras niet om beschadiging van veren en materiaal te voorkomen.

Lucht en droog uw bed en beddengoed regelmatig.

Zoek naar producten