Betalen

Betaalmethodes

iDEAL
iDEAL is één van onze online betaalmethodes. Een bestelling uit de webshop bij De Laat Slaapexpert betaal je heel eenvoudig met iDEAL. Wat betekent dat je het aankoopbedrag online voldoet via internetbankieren. Betalen via iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij je online bestelling, selecteer je de betaalmethode iDEAL. Je kiest voor de door jou gewenste bank. Je wordt dan doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving; de betaling staat hier voor je klaar. Nadat je de stappen hebt doorlopen, wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Vervolgens ontvang je per mail een orderbevestiging.

Bancontact
Bancontact is veel gebruikte betaalmethode voor Belgische klanten. Belgische klanten die bankieren bij de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Bij je online bestelling, selecteer je de betaalmethode Bancontact. Je kiest voor de door jouw gewenste bank. Je wordt dan doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving; de betaling staat hier voor je klaar. Nadat je de stappen hebt doorlopen, wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Vervolgens ontvang je per mail een orderbevestiging.

Creditcard (Mastercard en Visa)
Ook een betaling via MasterCard of Visa is mogelijk in de webwinkel van De Laat Slaapexpert. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd (uitgestelde creditcardbetaling). Bij het afronden van jouw online bestelling, selecteer je de betaalmethode Visa of Mastercard. Als je alle gegevens hebt ingevuld en hebt afgerond ontvang je per mail een orderbevestiging.

Bankgegevens

Wil je het aankoopbedrag vooraf overmaken via bankoverschrijving, dan heb je het juiste rekeningnummer nodig. Vergeet niet het ordernummer bij de betaling te vermelden.

Het rekeningnummer is IBAN NL19 RABO 011 13 14 585 ten name van De Laat Slaap Expert BV.

Gelieve drie werkdagen voor levering het bedrag overmaken indien je kiest voor vooraf overmaken.

Pinnen bij levering

Word je bestelling binnenkort geleverd door onze bezorgers? Je kunt er ook voor kiezen te pinnen bij levering. Let hierbij op je pin limiet! In veel gevallen is er beperkt bedrag dat je per dag kan pinnen. Informeer bij je bank voor een tijdelijke verhoging van het pinlimiet. Onze pinautomaat accepteert geen creditcard.

Mocht je het aankoopbedrag vooraf willen overmaken, dan kan dit via bankoverschrijving. Bekijk hier onze bankgegevens.

Wil je het bedrag contant betalen? Dit kan tot uiterlijk één werkdag voor levering in een van onze winkels.

Wanneer je niet in staat bent het resterende bedrag van de bestelde goederen te betalen, zijn we genoodzaakt deze mee terug te nemen naar ons magazijn. Hou er rekening mee dat hiervoor kosten in rekening gebracht worden.

Tegoedbonnen

Waardebon
Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau? Dan is de Waardebon van De Laat Slaapexpert ideaal. Als gever heb je misschien wel een idee van het soort cadeau dat je wil schenken, maar het uitzoeken van het cadeau zelf kan soms een lastige opgave zijn. Op deze manier heeft de ontvanger alle vrijheid om zijn of haar cadeaubon naar wens in te vullen. De waardebon is in te wisselen op het gehele assortiment van De Laat Slaapexpert. De bon is geldig tot 1 jaar na datum, niet inwisselbaar voor contanten.

BladelBon
De BladelBon is in te wisselen bij alle ondernemers in Bladel Centrum, waaronder bij De Laat Slaapexpert in Diessen en Bladel. De Bladelbon is te verkrijgen bij de Sniederspassage, TIP Bladel en Hipp.

Aanbetaling

Bij het aangaan van de aankoopovereenkomst zijn wij gerechtigd een aanbetaling van 25% van de koopsom te vragen. Het restantbedrag dient u te betalen bij (deel)levering van de order. Mocht je hiervoor vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen. Bel naar 013 504 2823 (Diessen) of 0497 382 433 (Bladel) of mail naar info@delaatslaapexpert.nl.

Zoek naar producten