Kledingkast op maat

Ben je op zoek naar een kledingkast op maat? Dan helpt De Laat Slaapexpert je graag verder. Naast het uitgebreide assortiment aan boxsprings, ledikanten, matrassen en bedtextiel biedt De Laat Slaapexpert ook kledingkasten op maat. Bij De Laat Slaapexpert kun je terecht voor je complete slaapkamer.

Aan de hand van de ruimte en jouw wensen stellen we jouw kledingkast samen. Een offerte aanvragen kan eenvoudig en snel via onze website. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten kunnen ter plekke, samen met jou, jouw gewenste kledingkast samenstellen. Daarnaast kun je in onze beide showrooms enkele voorbeelden van kledingkasten bekijken om inspiratie op te doen.

Voordelen van een kledingkast op maat

Een groot voordeel van een kledingkast op maat is dat je zelf kunt bepalen hoe de kledingkast eruit moet komen te zien. Ga je voor een draaideurkast of schuifdeurkast? Je kunt de kleur, materiaal, afmetingen en extra opties zelf bepalen. Bovendien kun je zelf kiezen welke indeling je wilt, hierbij heb je keuze uit roedes, legplanken en lades. Een slim ingerichte kledingkast bespaard veel ruimte in jouw slaapkamer. Hierdoor houd je meer plaats over voor andere meubels en spullen. Heeft de ruimte waarin je de kledingkast op maat wilt plaatsen een schuine wand(en)? Geen probleem, dit kan eenvoudig gerealiseerd worden met een draaideurkast op maat! Een ander niet onbelangrijk voordeel is de prijs, welke over het algemeen een stuk lager ligt dan bij een gemiddelde interieurbouwer.

Kledingkast op maat bij De Laat Slaapexpert

Bij De Laat Slaapexpert voorzien we je van het ontwerp tot aan de montage aan huis van de beste service! Hulp nodig bij het inmeten van de ruimte? Wij komen graag bij je thuis de exacte afmetingen inmeten. Vind je het lastig te visualiseren hoe je kledingkast op maat er daadwerkelijk uit komt te zien? Tijdens het ontwerpen en realiseren van jouw droomkast kun je stap voor stap meekijken en het tussentijdse resultaat zien. Onze ervaren monteurs komen de kledingkast op maat zorgvuldig in de gewenste ruimte plaatsen.

Zoek naar producten