Auping matrassen

Auping is een merk met ruim 130 jaar ervaring en staat bekend om zijn vakmanschap en design. Naast ledikanten, boxsprings en bedbodems biedt Auping een ruim assortiment aan matrassen van hoge kwaliteit. Auping matrassen ventileren uitstekend en zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De matrassen van Auping wordt handgemaakt in Hanzestad Deventer aan de IJssel.

Auping Vivo

Het Auping Vivo matras heeft 5 comfortzones. De comfortlaag is gemaakt van Talalay latex en biedt optimale ventilatie. De tijk van het Vivo matras is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten, namelijk: Breeze en Nature. De Breeze tijk is de meest gekozen tijk en bevat Climawatt materiaal voor nog betere ventilatie. De Breeze tijk bevat geen wol en is wasbaar op 60 graden. Daarnaast is de Breeze tijk ideaal als je een wol- of huisstofmijtallergie hebt. De Nature tijk is gemaakt van wol en voelt heerlijk zacht. De Auping Vivo is verkrijgbaar in 4 hardheden, namelijk: Soft, Medium, Firm en Extra Firm.

Auping Cresto

Het Auping Cresto matras is extra zacht en veerkrachtig door de comfortlaag van Latex Pura. Het matras heeft 5 zones met soepele ondersteuning voor de schouders. DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je gemakkelijk kunt draaien en geven daarnaast de juiste ondersteuning in elke slaaphouding. Ook de Auping Cresto is verkrijgbaar in 4 hardheden en 2 verschillende tijken. Het Auping Cresto matras is geschikt voor alle bodems. Of dit nu een lattenbodem, spiraalbodem of een boxspring is.

Auping Maestro

Het Auping Maestro matras heeft een duurzame comfortlaag van Vita Talalay Origins. Dit maakt het Auping Maestro matras extra zacht en veerkrachtig. Dit matras is uitermate geschikt voor mensen die comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Vita Talalay Origins® is namelijk een duurzaam product zonder kunstmatige toevoegingen. Ben je op zoek naar een matras dat natuurlatex bevat? Neem dan eens een kijkje bij het de Auping Maestro.

Auping Matras kopen

De Laat Slaapexpert heeft een ruim assortiment aan Auping matrassen. Auping wordt uitsluitend verkocht in de beddenspeciaalzaak in Diessen. Het filiaal in Diessen heeft naast de winkel een 150 m² Auping Store speciaal ingericht met Auping bedden, matrassen, boxsprings etc. Bij De Laat Slaapexpert ontvang je persoonlijke service en slaapadvies van echte slaapdeskundige!

Zoek naar producten