Auping Essential

De Auping Essential is volledig recyclebaar. Dit recyclebare bed heeft een C2C-certificaat. Dit wil zeggen dat Auping voldoet aan strenge eisen op het gebied van materiaalveiligheid en herbruikbaarheid van de materialen. Het ledikant is bijna helemaal van aluminium gemaakt, waarvan 40% gerecycled aluminium. Dit is herbruikbaar en makkelijk demotabel zonder kwaliteitsverlies. De Auping Essential wordt deels met de hand gemaakt en deels gemaakt in de fabriek in Deventer.

Auronde bed Essential

Dit prachtig vormgegeven ledikant is eenvoudig uit elkaar te halen. De Auping Essential heeft strakke en minimalistische vormen. Het hoofdbord geeft je een beschut en veilig gevoel door zijn zachte ronde vormen. Het moderne design van dit ledikant geeft rust in iedere slaapkamer. Het Auping Essential hoofdbord is verkrijgbaar in een gelakte of een gestoffeerde uitvoering. Op zoek naar een bijpassend nachtkastje? De Auping Essential heeft een bijpassend bedtafeltje met dezelfde soort rondingen als bij het hoofdbord. De Auping Pixel kan ook gecombineerd worden met de Auping Essential.

Auping Essential in 10 kleuren

De Auping Essential is verkrijgbaar in 10 kleuren. De kleuren worden opgedeeld in basiskleuren en trendkleuren. De 4 basiskleuren zijn Pure White, Deep Black, Warm Grey en Cool Grey. De basiskleuren zijn tijdloos en passen bij haast iedere slaapkamer. De 6 trendkleuren zijn Rusty Red, Coral Red, Blush, Night Blue, Forest Green en Clay. Deze kleuren maken je bed het middelpunt van je slaapkamer. De kleur van het hoofdbord kun je zelf bepalen. Het is mogelijk het hoofdbord een andere kleur te geven als het ledikant. Het gestoffeerde hoofdbord is verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren.

Auronde Essential kopen

De Auping Essential is uitsluitend verkrijgbaar in ons filiaal in Diessen. De Laat Slaapexpert in Diessen is uitbereid met een Auping Store. Ruim 150 m² speciaal ingericht met o.a. Auping bedden en Auping matrassen. De slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert in Diessen staan voor je klaar met persoonlijk advies. In onze showroom in Diessen kun je vrijblijvend proefslapen op het Auping Essential ledikant. Samen met de slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert stellen we jouw Auping Essential samen. Bij De Laat Slaapexpert worden je slaapwensen werkelijkheid!

Bekijk onze Auping Essential

/// PRODUCTS

Zoek naar producten