Auping bedden

Auping heeft al ruim 130 jaar ervaring in de beddenbranche. Johannes Auping richtte dit merk op in 1888 in Hanzestad Deventer aan de IJssel. Auping heeft alles op het gebied van slapen, waaronder bedden. Auping heeft haar bekendheid mede te danken aan haar unieke spiraalbodems. De spiraalbodems van Auping zorgen in combinatie met het Auping pocketveren matras voor een gelijkmatige verdeling van de lichaamsdruk en de juiste ondersteuning van het lichaam. Daarnaast staat Auping bekend om zijn design, kwaliteit en hoogstaande ontwerpen. Een Auping bed kun je zelf samen stellen en heeft oneindig veel variaties. Je hebt keuze uit diverse afmetingen, kleuren, hoofdborden, bedtafeltjes etc.

Auping boxspring

Auping heeft een ruime keuze uit boxsprings. Iedere Auping boxspring heeft een eigen design en uitstraling. De nieuwste Auping boxspring is de Original boxspring. De Auping Original boxspring heeft een tijdloos design en een hoogwaardige afwerking. Bij de Auping boxspring heb je keuze uit 5 soorten hoofdborden en 13 stoffen in verschillende kleuren.


De Auping Tone boxspring heeft een kleurrijk karakter. Deze boxspring heeft een slanke uitstraling door zijn lage box. Een Tone boxspring van Auping kun je zelf samen stellen. Je hebt keuze uit 5 kleuren voor het frame en 3 stoffen in totaal 20 kleuren.
Een verfijnde boxspring met staalkracht als basis is de Auping Criade boxspring. Ook deze boxspring kun je naar wens samenstellen. Bij de Auping Criade boxspring is er keuze uit 10 verschillende framekleuren (onderstel boxspring), 4 soorten hoofdborden, van strak tot gebogen en 13 stoffen in verschillende kleuren.

Auping Auronde

De Auping Auronde is een echte designklassieker en is ontworpen in het jaar 1973. Dit ledikant is gemaakt van hout met kenmerkende details van aluminium. Het beukenhouten ledikant is verkrijgbaar in 17 kleuren. Dit ledikant is te verkrijgen met bijbehorend hoofdbord en bijpassende bedtafeltjes. Daarnaast is de Auping Auronde er in verschillende hoogtes. De Auping Auronde is te combineren met alle Auping matrassen en toppers.

Auping bed kopen

Auping wordt uitsluitend aangeboden in ons filiaal in Diessen. In Diessen bevindt zich 150 m² showroom speciaal ingericht op Auping. De Auping store zit verbonden aan de winkel in Diessen. Kom naar onze winkel voor deskundig en persoonlijk advies van dé echte slaapexperts!

Bekijk onze Auping bedden

/// PRODUCTS

Zoek naar producten