Auping Auronde

Auping gaat altijd voor duurzame en kwalitatieve materialen. De Auping Auronde is daarom gemaakt gemaakt van oersterk beukenhout. In 1973 is de Auping Auronde ontworpen door Frans de la Haye. Hij wilde een bed maken dat lang goed bleef en makkelijk uit- en in elkaar te zetten is. Destijds werden veel bedden gemaakt van spaanplaat, maar dit beschadigd volgens Frans de la Haye snel. Dit is reden dat hij voor beukenhout heeft gekozen. Daarnaast bedacht hij de kenmerkende aluminium verbindingsdelen, die een belangrijk onderdeel zijn van het design.

Auronde Auping

De Auping Auronde is kenmerkend aan zijn felle kleuren en ronde vormen. Het ledikant is verkrijgbaar in 17 kleuren, 10 kleuren lak en 6 kleuren beits. De 10 lak kleuren zijn: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red en Night blue. De 6 beits kleuren zijn: Natural oak, Natural walnut, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak. Auping Auronde hoofdbord Dit ledikant is zelf samen te stellen. Een hoofdbord is De Auping Auronde is verkrijgbaar met een laag hoofdbord, hoog hoofdbord of geen hoofdbord. Een hoofdbord is een echte stijlaccessoire, hiermee maakt je de Auping Auronde helemaal compleet. Daarnaast is het Auping Auronde hoofdbord in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de ombouw. Ga je voor een opvallende kleurcombinatie of ben je meer van ‘ton sur ton’? De mogelijkheden zijn oneindig bij een Auping Auronde ledikant.

Auping Auronde kopen

De Auping Auronde is ook deelbaar te verkrijgen. Het ledikant bestaat dan uit twee delen en is eenvoudig aan elkaar te klikken door middel van een koppelsysteem bij het hoofd- en voeteneind. Bij De Laat Slaapexpert worden jouw slaapwensen werkelijkheid. De slaapdeskundige van De Laat Slaapexpert geven het beste advies op het gebied van slapen. In de beddenspeciaalzaak in Diessen heeft De Laat Slaapexpert een Auping Store speciaal ingericht met o.a. Auping bedden, Auping matrassen en Auping Boxsprings. In deze showroom kun je ook de Auping Auronde vinden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de Auping Auronde, kom dan langs in de beddenwinkel in Diessen.

Bekijk onze Auping Auronde

/// PRODUCTS

Zoek naar producten