Kast schuine wand

Vraag een gratis offerte aan in 5 minuten

Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend. Vul je gegevens hieronder zo specifiek mogelijk in en wij sturen je een op maat gemaakte offerte toe.


  DraaideurkastSchuifdeurkastHoekkastOpenkastAfgeschuinde kastVerlichtingSpiegeldeurAnders, namelijk:

  Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

  Kast schuine wand

  Ben je op zoek naar een kast schuine wand? Dan helpt De Laat Slaapexpert je graag verder. Naast het uitgebreide assortiment aan boxsprings, ledikanten, matrassen en bedtextiel biedt De Laat Slaapexpert ook kasten op maat. De mogelijkheden zijn oneindig, bijvoorbeeld kast onder schuine wand. Bij De Laat Slaapexpert kun je terecht voor je complete slaapkamer.
  Aan de hand van de ruimte en jouw wensen stellen we jouw kledingkast samen. Een offerte aanvragen kan eenvoudig en snel via onze website. Je bent natuurlijk ook van harte in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten kunnen ter plekke, samen met jou, jouw gewenste kledingkast samenstellen. Daarnaast kun je in onze beide showrooms enkele voorbeelden van kledingkasten bekijken om inspiratie op te doen.

  Voordelen van een kast onder schuine wand

  Een groot voordeel van een kast onder schuine wand is dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe de kledingkast eruit moet komen te zien. Ga je voor een draaideurkast of schuifdeurkast? Je kunt de kleur, materiaal, afmetingen en extra opties zelf bepalen. Bovendien kun je zelf kiezen welke indeling je wilt, hierbij heb je keuze uit roedes, legplanken en lades. Een slim ingerichte kledingkast bespaard veel ruimte in jouw slaapkamer. Hierdoor houd je meer plaats over voor andere meubels en spullen. Heeft de ruimte waarin je de kledingkast op maat wilt plaatsen een schuine wand(en)? Geen probleem, dit kan eenvoudig gerealiseerd worden met een draaideurkast op maat! Een ander niet onbelangrijk voordeel is de prijs, welke over het algemeen een stuk lager ligt dan bij een gemiddelde interieurbouwer.

  Schuine wand kast bij De Laat Slaapexpert

  Bij De Laat Slaapexpert voorzien we je van het ontwerp tot aan de montage aan huis van de beste service! Hulp nodig bij het inmeten van de ruimte? Wij komen graag bij je thuis de exacte afmetingen inmeten. Vind je het lastig te visualiseren hoe je kast onder schuine wand er daadwerkelijk uit komt te zien? Tijdens het ontwerpen en realiseren van jouw droomkast kun je stap voor stap meekijken en het tussentijdse resultaat zien. Onze ervaren monteurs komen de kast onder schuine wand zorgvuldig in de gewenste ruimte plaatsen.